Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Zpomalení zralosti odrůdy Golden Delicious účinkem 1-MCP během chladírenského skladování
Koláčková, Veronika
Diplomová práce byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2014-2015. Cílem této práce bylo vyhodnotit parametry, které nejlépe rozliší účinek 1-MCP. Účinek 1-MCP byl vyhodnocen prostřednictvím stanovení rozpustné sušiny, titračních kyselin, pevnosti dužniny, produkce etylenu, intenzity dýchání a hmotnostních ztrát. V teoretické části se práce zabývá obecnou charakteristikou jabloní, látkovým složením plodu, charakteristikou etylenu a účinkem 1-MCP na plody klimakterické.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.